Veelgestelde vragen

Over het matras

Hoe kan de Dutchborn kwaliteit zoveel beter zijn dan de concurrent?
Dutchborn werkt zonder tussenpersonen en zonder dure showrooms. Het proces van productontwikkeling tot en met de levering bij de klant regelen wij geheel zelf. De focus op hoge kwaliteitsmatrassen en de besparing op traditionele bedrijfsvoering ziet u terug in ons product.
Waarom zijn Dutchborn matrassen zoveel goedkoper dan bij de concurrent?
Dutchborn heeft geen hoge kosten aan dealers, showrooms, meubelboulevards, winkelpersoneel, advertenties etc. Deze besparingen ziet u direct terug in de prijs.
Tot welk persoonlijk gewicht zijn Dutchborn matrassen geschikt?
Dutchborn matrassen zijn getest voor personen tot 120kg.
Voor welke ondergrond zijn de Dutchborn matrassen geschikt?
Dutchborn matrassen zijn geschikt voor elk type ondergrond; boxspring, spiraalbodem, (elektrisch verstelbare) lattenbodem of gewoon de grond.
Voor welk type slaper zijn de Dutchborn matrassen geschikt?
Dutchborn matrassen zijn zowel geschikt voor buik-, rug- en zijslapers.
Hoeveel weegt een Dutchborn matras
Een Dutchborn matras is vergeleken met de concurrentie een zwaar matras. Afhankelijk van de breedte weegt het matras 24 tot 60 KG.
Ik twijfel nog, hoe weet ik zeker dat dit matras geschikt is voor mij?
In sommige gevallen heb je even nodig voordat je gewend bent aan je nieuwe matras. Vaak heeft het lichaam 2 tot 4 weken nodig om te wennen aan een nieuw matras.

Service en levering

Wanneer wordt mijn matras geleverd?

Als u op werkdagen voor 12:00u s’middags besteld, bezorgen we de volgende werkdag uw matras bij u thuis.

Hoe gaat de bezorging in zijn werk?
Indien u voor 12:00u een order plaatst ontvangt u s’avonds een mail met de Track&Trace code. Met deze Track&Trace code kunt u uw levering volgen zodra de chauffeur gaat rijden. In een tijdskader van 2 uur ziet u hoe laat uw order wordt bezorgd.
Is het mogelijk mijn bestelling zelf af te halen?
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Beesd. Stuur in dit geval een mail met het moment dat u wilt langskomen, dan zetten we uw order voor u klaar (op werkdagen van 8:00-17:00u).
Hoe lang heb ik garantie op mijn Dutchborn matras?
U krijgt bij aankoop vijf jaar Dutchborn Protect Garantie op uw matras. Dit biedt garantie tegen fabrieksfouten en/of materiaal falen.
Is het mogelijk mijn matras te retourneren indien deze niet bevalt?
Het kan gebeuren dat het matras toch niet bevalt. Mocht dit voorkomen, dan kunt u dit aangeven binnen de 100 dagen proefperiode. In dit geval komen we het matras kosteloos bij u afhalen.
Krijg ik mijn geld terug als het matras niet bevalt?
Indien u binnen de 100 dagen proefperiode aangeeft dat het matras niet bevalt krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw rekening.
Wat zijn de voorwaarden voor een retour?
Indien u binnen de 100 dagen proefperiode aangeeft dat het matras niet bevalt krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw rekening.

Inhoud van de doos

Past een Dutchborn matras door mijn trapgat?
Dutchborn matrassen worden vacuüm opgerold geleverd in een kartonnen doos. Deze doos is zo compact dat deze moeiteloos door elk trapgat past!
Kan ik mijn Dutchborn matras direct gebruiken?
Nadat uw Dutchborn matras heeft uitgepakt moet deze even op adem komen. Laat hem eerst 12 uur rusten in een goed geventileerde ruimte.
Wat vind ik in de doos?
In de doos vind u aller eerst het Dutchborn welkomstpakket. Hierin vind u het garantiebewijs, de gebruiksaanwijzing en een mesje. Verder vindt u uiteraard het matras in de doos, deze is vacuüm en opgerold verpakt.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop