Over DutchBorn

DutchBorn Maatwerk

Wanneer een project vraagt om een specifieke bank in uitstraling en/of functionaliteit kan het designteam een klant- of project specifieke bank ontwerpen en produceren.

Op basis van een briefing vanuit de opdrachtgever aan het designteam van DutchBorn wordt een sample gemaakt welke wordt daarna wordt getoetst en gekeurd door de opdrachtgever.

Na eventuele fine-tuning vanuit de opdrachtgever wordt het model vastgelegd en als zodoende geproduceerd. Op deze manier worden verwachtingen waargemaakt en weet de opdrachtgever exact wat het uiteindelijke resultaat gaat worden.

DutchBorn Garantie

DutchBorn streeft ernaar een perfect product bij u af te leveren. Mocht er echter in een uitzonderlijk geval, onverhoopt blijken dat er iets toch niet helemaal in orde is, dan lossen we dat natuurlijk gelijk op.

Indien er op een later moment iets niet helemaal naar wens blijkt te zijn dan is daar tevens de 3-jaar DutchBorn garantie. DutchBorn kent een uitgebreid 3-jarig garantiepakket. De eerste twee jaar is deze garantie volledig en vanaf het derde jaar wordt door DutchBorn nog steeds een afgeslankte garantie service verleend.

DutchBorn Materialen

Alle banken van DutchBorn worden met zorg en aandacht geproduceerd door onze Europese vakmensen. Deze toegewijde vakmensen gebruiken hiervoor louter kwalitatief hoogwaardige materialen. Mede hierdoor kan de hoge kwaliteit & service standaard van DutchBorn worden gegarandeerd.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop